6 Aralık 2014 Cumartesi

Mini carnales tarifi

dalyan-kofte-tarifi1.jpg

Malzemeler /
8 kişilik

60 mini Caneles için
Süt 1/2 (yüzdesi tercihen)
+ 2 sarı 2 yumurta
100 gr un
250 gr pudra şekeri
50g tereyağı
Tuz 1 tutam
1 yemek kaşığı rom
1 yemek kaşığı vanilya ekstresi
Vanilya özü ve tereyağı ile kaynatın süt getir. Bu arada, bir çırpma teli ile un, şeker ve yumurta karıştırın.

Tatlı Tarifleri

2 Sonra, bir krep hamuru gibi, bir çırpma teli ile karıştırarak kaynar süt, bir topak olmadan bir sıvı macun almalısınız ekleyin.
3 tekrar iyice karıştırın, biri için bırakın ve rom dökün. TERMOSTAT on dakika 9 (270 ° C) ön ısıtma fırını ayarlayın. Buttering olmadan silikon kalıp hücrelerini doldurun, 2/3 (hamur pişirme artış ve daha sonra azalacaktır).
4
Bordo Mini Caneles: Adım 4
Yivli pişirme sırrı: Fırında 5 dakika boyunca tam olarak 10 termostatı (300 ° C) ve yaklaşık bir saat için 180 ° C (gaz işareti 6), daha sonra daha düşük bir sıcaklıkta, takip edilmelidir. Dış koyu kahverengi olmalıdır ama iç kabarık kalmalıdır. Bir kaç dakika sonra dışarı çevirin ve bir pasta raf mümkünse sormak.
5

Tatlı Tarifleri
Bordo Mini Caneles: Adım 5
Bu tercih, tüm meselesi. Eğer iyi ızgara bir gevrek Canele tercih ederseniz, bütün bir saat ya da 10 dakika gerekirse pişmiş olabilir.
nihayet
Bordo Mini Caneles: Adım 6
İsterseniz, fotoğraf gibi, bir Canele az ızgara, sarışın, daha yumuşak, bu yüzden biz sadece yemek elli dakika (artı baştan 5 dakika).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder